• Slideshow03
 • aaa
 • bbb
 • last

Οι χοροί μας!

 • Μουσικές διαφορετικές, ξέφρενοι ρυθμοί γεμάτοι χρώμα και ερωτισμό, εξωτικοί χοροί, σε μεταφέρουν μαγικά και σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις την ένταση και το πάθος. Για πολλούς δεν είναι χορός είναι τρόπος ζωής, είναι πώρωση. Η μουσική ...απερίγραπτη... σε αιχμαλωτίζει, σε κάνει να θέλεις να χορεύεις συνέχεια να εκφράζεσαι, να δημιουργείς, να αυτοσχεδιάζεις...

 • Από τους πιο αγαπητούς latin χορούς. Ο Ρυθμός είναι αισθησιακός με πολύ γλυκιά μελωδία και προέρχεται από τη Δομινικανή δημοκρατία. Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια, από όλο τον κόσμο από ένα τραγούδι των "Aventura".

 • To international style απευθύνεται περισσότερο στους λάτρεις του ανταγωνιστικού-Αθλητικού χορού. Είναι αυστηρό στους κανόνες τεχνικής και την εφαρμογή τους, δύσκολο για όσους ξεκινούν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τον χορό σε ζευγάρια, ιδανικό όμως για την βελτίωση του στυλ στους αρκετά προχωρημένους χορευτές.

 • Swing χορός , είναι ένα στύλ χορών ή μια ομάδα χορών από τη Νέα Υόρκη με αφρο-αμερικάνικες ρίζες και αναπτύχθηκε τις δεκαετίες 1920 - 1950. Τα πιο γνωστά είδη είναι το Lindy hop και το Charleston

 • Το bellydance χαρακτηρίζεται ο χορός της Ανατολής. . Σήμερα δεν υπάρχει σημείο στον πλανήτη που να μην χορεύεται αυτός ο χορός. Ο χορός της κοιλιάς, ή αλλιώς το Belly dance, είναι μία πολύ ασφαλής και πολύ επωφελής μορφή άσκησης, και γι' αυτό είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία.

 • Το αργεντίνικο τάνγκο είναι ίσως ο πιο δημοφιλής χορός. Κανένας άλλος χορός δεν έχει καταφέρει να κλέψει σε αυτό τον βαθμό, για τόσα πολλά χρόνια, τις καρδιές των ανθρώπων, που από την πρώτη τους επαφή με αυτόν τον χορό, παραμένουν φανατικά πιστοί.

 • Οι Παραδοσιακοί μας χοροί μας προσφέρουν επικοινωνία, ψυχαγωγία, άσκηση και εκπαίδευση. Είναι το μέσο έκφρασης έντονων συναισθημάτων κάθε Έλληνα ανεξάρτητα απο την καταγωγή του.

 • Modern Jazz

  Ο χορός Modern jazz είναι χορός αυτοσχεδιαστικός, με επιρροές από hip hop , break dance, jazz και άλλα χορευτικά είδη. Ο χορός απελευθερώνει το σώμα και είναι ένας ωραίος τρόπος άσκησης και εκτόνωσης.
 • Break Dance

  Οι κινήσεις του breakdance γίνονται κυρίως ενώ ο χορευτής βρίσκεται χαμηλά στο έδαφος (downrock moves) και περιλαμβάνουν ακροβατικές κινήσεις με πολλές στροφές και πόζες. Οι breakers χορεύουν κινήσεις και σε όρθια στάση (uprock moves), και παρ' όλο που είναι λιγότερο εντυπωσιακές από τις downrock moves, επιλέγονται από τους χορευτές γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουν το δικό τους χορευτικό στιλ και να ξεχωρήσουν.
 • Bollywood

  Ο χορός Bollywood προέρχεται από Ινδία και μπορεί να είναι μερικές φορές, με διάθεση χαρούμενη, ερωτική και νοσταλγική, όπως έχουμε δει στις Ινδικές ταινίες! Ο χορός είναι δημοφιλής και χορεύεται σε όλο το κόσμο!
 • Hip Hop

  Το Hip-hop ξεκίνησε στους δρόμους από έφηβους αφροαμερικάνους και λατινοαμερικάνους ως ένας τρόπος εκτόνωσης. Η μουσική και χορευτική εξέλιξη του hip-hop διαδίδεται σαν κουλτούρα παγκοσμίως, μέσω της τηλεόρασης και των μουσικών video-clips.

1η θέση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Latin 2018

27749777 10213858439966863 7883786654514074998 n

27752127 1638497362903655 4901423937221825621 n

το ΘΕΛΑΜΕ , το ΠΗΡΑΜΕ και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ !!!!

Χορέψαμε , διασκεδάσαμε, περάσαμε όμορφα , και γεμίσαμε χορευτικές εμπειρίες χορεύοντας δίπλα σε πολύ καλούς χορευτές! Τελική συγκομιδή για τη σχολή μας και αποτελέσματα του πρωταθλήματος Ελλάδος που διεξήχθη στην Αθήνα από την Εθνική Χοροαθλητική ομοσπονδία
1η θέση ομαδικό στην κατηγορια youth (ηλικίας 16-18 χρ) ΚΥΠΕΛΟ
2η θέση ομαδικο στην κατηγορια adults (ηλικίας 18-34 χρ) ΜΕΤΑΛΙΑ
Solo Στέλλα Μπυράκη 4η θέση
Solo Χατζησάββα Κωνσταντίνα και Μπουζάκη Μυρτώ (χωρίς θέση αλλά με αξιόλογη και δυναμική παρουσία με πολλές ελπίδες και υποσχέσεις για το μέλλον)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και δασκάλους της σχολής μας Richard Szilagyi k Effie Giannaraki για την άψογη και επαγγελματική δουλειά που κάνουν.
Το ταξίδι έχει αρχίσει, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος , πάμε για το επόμενο!

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες - χορηγούς ANEK LINES Οfficial Fan Page και τη Blue Star Ferries για την υπέρ πολύτιμη προσφορά τους, στη σχολή μας. Ευχαριστούμε επίσης το Λύκειο Αμπεριάς για τη χορήγηση του γηπέδου στις προπονήσεις μας , την Ioanna Pakou για τα πανέμορμα ρούχα και όλους τους γονείς των παιδιών για την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα αλλά και για την όλη βοήθεια που προσέφεραν κατά τη μεταφορά των παιδιών στην Αθήνα. Η στήριξη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!

Roadtrip Stories

Sponsored by

Χορευτική παράσταση 2018

Secret Places